winterlandschap
Werkwijze

Afspraken

Afspraken voor een behandeling kunt u telefonisch maken (06-4582 1727) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  Voor massages op locatie kunt u per mail een offerte op maat aanvragen.

 

Intake gesprek

Dit vindt plaats voorafgaand aan de eerste behandeling. In dit gesprek bespreken we uw wensen en mogelijkheden ten aanzien van de massage. Ook eventuele klachten, ziektes en gebruik van medicijnen komen aan de orde; we bepalen in overleg op welke wijze de massage hieraan aangepast moet worden.

 

Massages van 30, 60 en 90 minuten

Voor een totale lichaamsmassage (voorkant, achterkant, hoofd, gezicht, handen en voeten) is een vol uur nodig. Een behandeling van 90 minuten is ook mogelijk, zeker bij een combinatie-behandeling van klassieke massage en pulsing. Een behandeling van een half uur is geschikt voor bijvoorbeeld een rug-nek-schoudermassage.

 

Massage zoals u het wilt

Wat iemand prettig vindt bij een massage is heel persoonlijk. Voel u vrij om te zeggen wat u wel en niet wilt, waar ik rekening mee moet houden om de massage voor u optimaal te laten zijn.

De verschillende soorten massages die ik geef zijn goed met elkaar te combineren. U kunt natuurlijk zelf, of in overleg met mij, uw eigen combinatie kiezen.